Groothandel

Bedrijven in het bezit van een geldig Kamer van Koophandel nummer en Europees BTW nummer, kunnen via de groothandel inkopen. Dit kun je doen door je bedrijf te registreren op onze site en daarna bij het tabblad klantgegevens het groothandelverzoek in te dienen.

Voor iedere bestelling dient de minimale ordergrootte  €150,- euro te zijn. Er kan direct betaald worden via iDeal of achteraf via factuur.

De prijzen op de groothandelsite zijn inclusief BTW.

Er wordt op onze site geen voorraad bijgehouden en alles is dus bestelbaar. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn dan zullen wij contact met u opnemen met de vraag of u een vervangend artikel wilt of dat u het artikel van uw order wenst te verwijderen. Indien de betaling reeds via iDeal of overboeking is gedaan zullen wij de betaalde kosten retourneren.

Leveringen binnen Nederland worden geleverd met de hier geldende BTW tarieven. Leveringen in Europa worden geleverd onder intracommunautaire levering met verlegde BTW.

Bestelt u vanuit het buitenland, wacht dan totdat u van ons de factuur ontvangt met verlegde BTW.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u deze opnemen in het assortiment van uw winkel, dan willen wij u vragen een email te sturen daar info@glitterwereld.nl